ÖREBRO RIDSPORT
STORYN BAKOM ÖREBROS BÄSTA RIDSPORTSBUTIK
Ja, vad "bästa" innebär beror ju på hur man menar. Vi är övertygade om att Örebro Ridsport är den bästa ridsportsbutiken när det gäller kunskap och personlig service! Med Anki som ägare, grundare, rådgivare och säljare har vi inte bara decennier i erfarenhet av försäljning – utan framförallt som ryttare. Vad är det man har saknat hos ridsportsbutiker genom alla år? Vart kan jag vända mig för personlig hjälp med lite extra hjärta i? Vem har tid för mig, jag som ställer så mycket frågor kring mina val av utrustning och foder?

Hittar man inga bra svar på sina frågor kan det vara dags att skapa dem – och det är precis vad Anki gjorde när hon startade Örebro Ridsport. Efter decennier som ryttare, en rad utbildningar av internationella experter och fantastiska samarbeten med världsledande varumärken inom hållbara trender, kan du äntligen hitta en riklig helhetsupplevelse i utkanten av lilla Örebro.
Välkommen till Örebro Ridsport!
ÖREBRO RIDSPORT

TEAMET

ANKI WINGE

Här har vi Anki själv, grundare av Örebro Ridsport. Hon hjälper dig med sadelutprovning, foderanalys och sonderar ridsportens marknad efter hållbara trender – så du slipper!

KRISTIAN WINGE

Han är någon som ser till att allt är på sin plats, rätt så bokstavligt talat faktiskt. Han stod för stora delar av butiksbygget - och agerar både stöd och bollplank dagligen.
HALLÅ DÄR

KONTAKT

Du är varmt välkommen till butiken under öppettider, men visste du att du kan boka din alldeles egna tid för konsultation?

© 2023 orebroridsport.se

Hemsida skapad av area81.se