Transportera dig och din häst

hästlastbilar

Nordic horse

praktiska och säkra transportlösningar 

nordic horse

Nordic Horse erbjuder en välutrustad och en väldesignad transportbil för dig och din häst med marknadens högsta lastvikt! Den är tillverkad av ett starkt och tåligt material som erbjuder en lång livslängd och hållbarhet. Nordic Horse har stora utrymmen och bekvämlighet för hästen men även för dig som förare och passagerare.

Nordic Horse 5 erbjuder en förarhytt med 5 sittplatser och förmåga att omvandlas till tre sovplatser för övernattning. Denna transport är specialbyggd med en förmåga att kunna transportera två hästar på B-körkort och erbjuder en lastvikt på hela 1 100kg.

Nordic Horse 3 erbjuder upp till 3 sittplatser med förvaringsutrymme över förarhytten. Denna transport är den mest ekonomiska hästtransporten med den högsta lastvikt på hela 1 200kg.

Nordic Horse är en specialtillverkad hästtransport som är anpassad för det svenska klimatet. Utformningens fokus har legat på att kunna uppfylla reglerna för att kunna transportera din häst säkert och lagligt, men samtidigt konstruerat av ett starkt och tåligt material. Förmodligen uppskattar du en lång livslängd med hög lastvikt vilket Nordic Horse garanterat kan erbjuda dig!

Vi samarbetar med Gorans Bil och Hästtransport AB och erbjuder därmed ett stort sortiment av både ny och begagnade hästlastbilar.


För hästarna

Fast bröstvägg

Stabil bröstvägg som är fast och har ett hösegel som fullständigt skyddar sadelkammaren från smuts.

Bröstvägg med öppningsbara dörrar 

Bröstväggen går att öppna, vilket är praktiskt för att leda ut hästen vid eventuellt nödläge eller för att komma in till hästen utan att behöva fälla ner rampen.

För att hästen inte ska kunna hoppa över väggen rekommenderar vi tillvalet rostfritt V-galler.

Den löstagbara väggen möjliggör även att lasta stora och långa föremål och att hela lastutrymmets yta kan användas.

Stuterimodell 

Stuterimodell innebär en inbyggd hästbox med hög vridbar vägg vid huvudet, förhöjd skiljevägg mellan hästarna och en säkerhetsdörr som ger lätt åtkomst till hästarna och möjlighet att i nödfall snabbt kunna leda ut hästarna genom bakdörren.

för dig

Nordic horse är en komfortabel transportör som är utformad för en stor grupp av passagerare som till exempel en familj med barn.

Nordic horse erbjuder inte bara komfort för dina hästar utan även mer utrymme för alla passagerare inklusive möjlighet till avkoppling och sömn.


diskutera komfortabel transport för dig och din häst med oss!

Namn E-post Meddelande Skicka in